Naše zásady

  • Používame len čerstvé a kvalitné suroviny, žiadne polotovary
  • Využívame tradičné technologické postupy
  • Varíme podľa obľúbených slovenských receptov
  • Na príprave sa zúčastňuje len kvalifikovaný personál, ktorý pracuje v súlade s požiadavkami hygieny a bezpečnosti ochrany zdravia pri práci
  • Dodržiavame zásady správnej výrobnej praxe HACCP
  • Pravidelne kontrolujeme kvalitu
  • Kto sme?

    Firma PARADISE sa od svojho vzniku v roku 1996 zaoberá poskytovaním služieb závodného stravovania, prevádzkovaním podnikových bufetov, či samoobslužných reštaurácií. Pôsobíme na 12 prevádzkach v rámci celého Slovenska a zamestnávame 220 ľudí. Denne stravujeme 3.000 zamestnancov a vydávame 60.000 porcií stravy mesačne.



    Princípy

    Vieme, že len spokojní a sýti zamestnanci dokážu podávať vysoké výkony, preto sa v prvom rade zameriavame na čerstvosť, kvalitu a správne zloženie podávaných jedál. Vieme sa pružne prispôsobiť požiadavkám klientov, kladieme dôraz na úzku komunikáciu a neustálu kontrolu spokojnosti.



    V čo veríme

    Riadime sa mottom z pera La Rochefoucaulda „Jesť, to je nevyhnutnosť, ale správne jesť, to je umenie“. Výber jedál a ich zaradenie má preto na starosti kvalifikovaný personál. Hlavnou prioritou je zabezpečiť optimálne zloženie stravy spĺňajúce všetky požiadavky moderného stravovania a zásad správnej výživy.